Főoldal       Búzafűlé      Bioboltok      Kapcsolat / Megrendelés  06-(1)-789-03-19
 
 

 

Fullgrass Plus Búzafűlé

A motiváció:

A búzafű frissen préselt levére alapozott kúrát 40 éve használják szerte a világon különbözõ súlyosabbnál súlyosabb civilizációs ártalmakra. „Gyógyíthatatlan”-nak bélyegzett emberek legendaszámba menõ gyógyulási sikertörténetei fûzõdnek a módszerhez. Az érintettek nem az élet egyfajta meghosszabbításáról, hanem újjászületésrõl és életenergiával történõ feltöltõdésrõl beszélnek.
A kúra eredményessége tehát mind szélesebb körû alkalmazását feltételezné.

A probléma:

A búzafűlé kúrát bemutató könyvek és kiadványok szerves részét képezik a búzafû otthoni termesztésének részletes leírása, hiszen a klorofill koktélunk csak így lesz valóban frissen préselt. A búza mondhatni egyidõs az emberiséggel és teljesen hétköznapi növényként kezeljük.
Termesztését nem lengi körül semmiféle misztikum. Aki viszont megpróbálta már a háztartási nevelését az megtapasztalhatta buktatóit is: A kihívás: A kipréselt lé magas aktív (élõ) enzim- és fehérjetartalma miatt nem tartósítható a hagyományos ital, illetve porítási eljárásokkal mert az alkotórészek gyorsan (1/2 óra alatt) elbomlanak vagy hatástalanná válnak.

Az ötlet:

Amennyiben friss búzafüvet lassú fordulatú berendezéssel préselünk, a lé élõnek tekinthetõ tekintettel az enzimaktivitásra. Alacsonyrendû élet, de élet. Az alacsonyrendû élet tartósítására viszont létezik egy kiskapu. Ez pedig nem más, mint a hibernáció, a fagyasztás, amelynek több évtizedes hagyományai vannak. Gondoljunk csak a spermiumok, õssejtek tárolására, az emberi szervek szállítására vagy az anyatej tartósítására. Innen már csak egy kicsiny ugrás a nagy ötlet: hibernáljuk az élõ ételt, hogy élõ maradjon!

Az eredmény:

A Fullgrass Gyorsfagyasztott Búzafûlé termékkel nem kisebb cél valósult meg, mint a „csodás” kúrának a tömegekhez való eljuttatásának a lehetõsége. A FitoMed átírta a búzafûlé történetét azáltal, hogy leegyszerûsítette használatát. A FitoMed elsõként rakta le annak a technológiának a sarkköveit, amellyel a frissen préselt búzafûlé könnyebben kezelhetõ alternatívája megalkotható: A termék: Egy doboz Fullgrass Gyorsfagyasztott Búzafûlé 30 db 12g-os kockát tartalmaz. Ajánlott napi adagja: 1-3 kocka/nap. Tegyünk pohárba, s amint olvad, lassanként iszogassuk, vagy az egész kockát szájba véve elszopogathatjuk. Ha egy napon több kockát fogyasztunk, azt tegyük meg egyszerre, nem szükséges „szétosztani”.

 


 
MIÉRT SPIRULINÁVAL?

A fűnagyságúra megnőtt búza emberi fogyasztásra nem alkalmas - tekintettel a magas cellulóz tartalmára. A zöld búzafű préselésével a számunkra emészthetetlen rostokat külön választjuk az értékes folyékony komponenstől.
A búzafűlé ezért nem ép sejteket, hanem azok beltartalmát foglalja magában, amelyet megfosztot-tunk természetes védőburkától.

Az új technológiával lecseréljük a búzafű ember számára emészthetetlen rostjait a Spirulina mikroalga sejtburkával, ami védelmezi az emberi emésztőrendszer azon traktusaiban, ahol még felszívódás nem történik, viszont az értékes összetevőket károsítható körülmények érik (pl.: gyomor nagyon savas és patkóbél nagyon lúgos pH-ja).

A Spirulina alga sejthártyájának lebomlása akkorra történik meg, amikor már nincs rá szükség. A bomlástermékei pedig az emberi szervezet számára igen értékes anyagok (proteinek, komplex cukrok, mukopolisacharidok), amelyeket maradéktalanul fel tud dolgozni. Az új megoldás nagyság-rendekkel javítja a búzafűlé felszívódási hatékonyságát.
 
BIOBOLTOK LISTÁJA

 • Pi-Víz Centrum - 1023, Budapest, Frankel Leó u. 68.
 • Biomanó Pólus - XV. Budapest, Pólus Center, Sunset Boulevard 193.
 • Bioliget Rákospalota - XV. Budapest, Páskomliget u. 10.
 • Alsógödi Vadrózsa Biobolt - 2131, Alsógöd, Pesti u. 42.
 • Naturatár - 2600 Vác, Káptalan u. 3.
 • Felsőgödi Biobolt Biotéka - 2132 Göd, Ady E. u. 3/a.
 • Napsugár Egészségbolt - 2151 Fót, Dózsa Gy. U. 42
 • Gyógynövény bolt - 1155 Budapest, Széchenyi út 2.
 • BIO-MÁNIA biobolt - 1133 Budapest, Pannónia u. 57/b
 • Fitotéka természet patikája - 1114 ,Budapest, Kosztolányi D. tér 11.
 • Biotár - 2120, Dunakeszi, Fő u. 31.
 • Természet kincse biobolt - 2100, Gödöllő, Piac tér
 • Élet Virága Biobolt - 1119, Budapest, Abdor u. 25/b
 • Fitotéka (Kristóf udvar) - 2100, Gödöllő, Petőfi tér 11.
 • Éden Biobolt - VIII., Budapest, Baross u. 59
 • Copyright © 2011-2015 Fullgrass.hu Minden jog fenntartva